سه شنبه ۲۷ شهریور ۰۳

طرز تهیه فینگر فود های پرطرفدار

1. فینگر فود دلمه قارچ یا قارچ شکم پر

قارچ‌های متوسط و بزرگ را انتخاب کنید و با احتیاط داخلشان را خالی کنید. می‌توانید از انواع سس ماکارونی برای پر کردن داخل شکم قارچ‌ها استفاده کنید؛ فقط برای این استفاده باید سس را خشک‌تر و کم آب تر تهیه کنید. قارچ‌ها را درون سینی فر چیده و روی هرکدام یک تکه پنیر پیتزا بگذارید. به مدت 10 دقیقه درون فر بگذارید. بعد از طبخ می‌توانید روی آن‌ها گوجه گیلاسی یا فلفل دلمه‌ای بگذارید.



2. ته چین قالبی، فینگر فود ایرانی بسیار محبوب

ته چین قالبی تک نفره یک فینگر فود ایرانی خوشمزه و دوست داشتنی است. از نظر ظاهری، شکل خیلی خوبی دارد و اگر پخت خوبی هم داشته باشد برای پذیرایی از میهمان گزینه مناسبی است. برای تهیه ته چین قالبی تک نفره، برنج آبکش شده را با زرده تخم مرغ، ماست و زعفران مخلوط می‌کنیم. بعد سینه مرغ را خرد می‌کنیم و داخل قالب مافین را چرب می‌کنیم. سپس مقداری از برنج را داخل ظرف ریخته، روی آن مقداری سینه مرغ می‌گذاریم و قالب را با برنج پر می‌کنیم و سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده می‌گذاریم. بعد از این‌که مافین سرد شد، ته چین را از آن خارج می‌کنیم. روی اون را با زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین می‌کنیم. ته چین قالبی تک نفره آماده سرو و استفاده هست.



3. بورک گوشت

یکی از انتخاب‌های مناسب برای فینگر فود، انواع بورک است. یکی از انواع بورک، بورک گوشت است. برای تهیه این فینگر فود، گوشت چرخ شده را به همراه پیاز تفت بدهید. سپس فلفل دلمه و قارچ خردشده را اضافه کنید. در آخر که این مواد پخته شد، رب گوجه فرنگی و ادویه دلخواه را تفت داده و اضافه کنید. بعد از خنک شدن مواد، آن‌ها را در خمیر یوفکا پیچیده و سرخ کنید.
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.