چهارشنبه ۲۱ شهریور ۰۳

مهارت های مورد نیاز مدیر رستوران

این شغل به دلیل اهمیتی که دارد ، فرصت شغلی مناسبی نه تنها در ایران بلکه خارج از کشور هم دارد و به راحتی میتوانید در کشورهای دیگر اقامت بگیرید. شما با کسب دانش و مهارت کافی در این زمینه و حتی تحصیل در این بخش میتوانید تسلط کافی به بازار کار ، نحوه ی ورود به این شغل ، میزان درامدی که مدیر رستوران میتواند کسب کند … بدست آورده و گام های خود را مستحکم تر کنید.

مدیر رستوران میبایست با نظارت و کنترل مناسب، از اجرای درست روند همه ی بخش ها در رستوران اطمینان داشته و مراقب باشد تا همه چیز در ایده آل ترین حالت ممکن و استاندارد رعایت شود. از جمله وظایف یک مدیر رستوران میتوان به این موارد اشاره کرد:
  • تهیه یک لیست مناسب برای منو
  • برگزاری تبلیغات مناسب
  • جذب نیروی کارامد و توانمند
  • برگزاری جلسه های انگیزشی برای کارکنان
  • ارائه امکانات رفاهی مناسب برای کارکنان و مشتریان مجموعه ( نظیر پارکینگ ، سالن بازی کودک ، نماز خانه و…
  • کنترل کمی و کیفی دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی
  • نظارت و کنترل میزان بودجه ی رستوران
  • افزایش مهارت های ارتباطی کارمندان برای برخورد با مشتر
  • و …

ادامه مقاله در لینک زیر:
https://taamtalaei.com/مهارت-مدیر-رستوران/
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.